2010-04-14

Äntligen Är Den Här!

Sådär! Då var det min tur, igen, att börja skriva i en blogg för allmänheten att beskåda! Till att börja med vill jag skryta över bloggens utseende då jag tycker den är superbt snygg, men det är ju som sagt min egen åsikt ;) Jag kommer dock att fila mer på den så jag får den exakt som jag vill ha det för just nu är den för kontrollerad efter en utav standard mallarna jag valde. Men det märker ni väl så småningom. Jag hoppas att jag kan dela med mig av kloka råd, tips och dyl till er som ni har nytta av senare. Och även glimtar av vad som händer runt omkring mig, mycket nöje och varmt välkomna! :)

Det är mycket som har hänt den senaste tiden, och att ta upp allt kan verka som ett hästjobb, men det kommer dyka upp lite uppdateringar här och där ju mer dagarna tickar vidare.

Kan berätta med glädje att vi har haft en fin, varm och solig dag idag i Sunne kommun. Det enda som gjorde sig påmind av den gamla kylan som har varit var en kall stadig vind. Något som jag Therese, Jessica och Maja (Min mors lilla chihuahua blandning) inte märkte av då vi satt på Kvarngatans Pizzeria och njöt av en kopp kaffe, och såklart doften av pizza som stektes i ugnarna innanför väggarna bredvid oss där vi satt ute på uteserveringen. Det var inte meningen att jag skulle sitta där och snacka skit ifrån första början, skulle ha pluggat klart på mina uppgifter jag fått ifrån mina lärare på Växjö Universitet (Eller Linnéuniversitetet som det heter så fint numera). Men jag har märkt att pluggandet har hamnat på is väldigt ofta på grund av andra angelägenheter, positiva såsom negativa, så jag kunde lika gärna följa med strömmen denna gång med. Det var väl inte meningen helt enkelt att det skulle ske idag fast jag var inställd på det och hade gjort planer för det på dagen. Allt förstördes (Eller blev jag befriad? Vet inte riktigt säkert ;)) av ett samtal av min mor och det faktum av att jag hade glömt att jag lovat henne att passa hennes lilla gudomligt söta lilla Maja, sen kom saker pö om pö så det kändes som att det var inte meningen att plugga idag. Alla andra ville nått annat.

Roligare blev det senare under dagen då det gick ifrån att känna lugnet på en pizzeria till att få åka och hämta Heddy, och senare äta pizza i goda vänners lag. Jessica fick byta plats med Anna i sällskapet då hon var tvungen att åka och sköta om sin häst. Självfallet var det på samma pizzeria som vi satt och drack kaffe på tidigare, lite déjà vy effekt sådär. Men det skyller jag på Jessica då hon är anställd där och för att de gör de godaste pizzorna i hela Sunne (Och den som tycker annat är från en annan planet eller kan ta sig i "rava" om det inte passar :D).

Sen kom revolutionen, något så oväntat att jorden snurrade ett halvt varv baklänges i ren chock. Något så oväntat så jag rent personligen hamnade i extas och Therese Eriksson själv kunde knappt tro det. Något så oväntat så att Jessica satsa på att det skulle ske igen. Anna Ericsson ifrån lilla Munkfors, gjorde något oväntat och ovanligt, hon rent av skuttade utanför säkerhetsramarna och klippte sig KORT PÅ SIDAN! EN LITEN SIDECUT!! Även om det är ett litet parti av håret som är kort så blev det mycket snyggt och med tanke på hur försiktig lilla Annan annars är så var detta som att djupdyka i en isvak och försöka hålla andan i 5 minuter utan att dö och lyckas med det! Häftigt Anna! 10+ poäng till dig! Vi som fick göra hela proceduren var jag och Therese, det är kul att köra trimmer *Thihi*. Hon blev som sagt mycket mycket snygg i det, och vem vet, hon kanske får mersmak och vill ha lite mer av det spännande godiset. Då ska jag stå beredd med trimmern igen och skutta av glädje :)

Ni glömmer väl inte bort förresten att Arvingarna kommer till Play Palace nu på Fredag? Är ni riktiga dansbands nördar så föreslår jag att ni inte missar det! Sen blir det Kapten Grus på lördag, uuuuhh sa skôj dô! Om inte det duger så tycker jag att ni kan komma förbi en sväng och säga hej i alla fall medan ni tar er en grogg tillverkad av "Moi" eller nån utav mina arbetskamrater.

Tills nästa inlägg, var rädd om er!

MVH

3 kommentarer:

 1. SofiaClasson2010-04-14 13:57

  sweeet honey .. kommer lägga bloggen till mina favoriter ;)

  SvaraRadera
 2. Välkommen till blogg-världen, personligen tycker jag bättre om blogg.se men det är bara min åsikt. ;)

  SvaraRadera
 3. Nice honey! Ska bli skoj att följa dig här :)

  SvaraRadera