2010-04-16

En Dag Både På Gott Och Ont

Jag har haft en roligt samtidigt som det har varit en sorgsen dag. Jag och min karl Thony gjorde en raid ut till Karlstad för att införskaffa oss ting till att fylla ut både kylskåp och hem (Och senare våra magar på MAX ^^ 10+ poäng! *Yumyum*). Vi hade det mycket trevligt både på Ö&B och Coop i Bergvik, men när vi märkte att tiden hade galopperat iväg så bestämde vi oss för att vända karossen mot glesbygden igen. På vad som verkar vara 3 röd sekunder och en öm nacke så var vi hemma igen, jag hade somnat i bilen :P Men innan vi hann att lämna själva centrum av Sunne så bestämde jag mig i all hast att jag skulle ta mig en sväng in förbi Änglar & Konst för att se om de hade införskaffat mer av den underbara tvålen som jag talade så varmt om igår. Detta slutade förstås med att min plånbok blev mer magrare än planerat då jag hittade en massa annat intressant som jag var bara tvungen att ha (Bland annat en present till Therese *Tihi*), det slog mig sen att allt var plötsligt så billigt därinne. För varje pryl jag frågade om så hade butiksinnehavaren sänkt det med 30%.

Min nyfikenhet vann till slut över mig så jag frågade lite diskret, samtidigt som jag var orolig och nervös inför svaret, "Ska du stänga butiken?"
"Ja", svarade hon ledsamt och såg mycket nedstämd ut, "Jag får det inte att gå runt riktigt så jag måste nog stänga ned butiken för att jag ska klara mig"

Ett överenormt och kolosalt "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!" ljöd genom huvudet samtidigt som jag bet mig i underläppen och kände en stor suck slinta från bröstet. Är inte det typiskt? Så fort du hittar nått som du gillar då är det något annat som ser till att det försvinner lika fort som du hinner att släppa en brakskit, och resultatet luktar eller åtminstone känns lika illa som de bruna molnet som uppstår och osar omkring en! Med andra ord om ni inte förstår vad jag skriver, så suger det på alla sätt möjliga :(
Det jag kan trösta mig med är att hon hade gjort en beställning av min favorit tvål och hon skulle få in dem till veckan och så skulle hon hålla en del av butiken öppen där hon fortsätter och har sina behandlingar. Men jag kan fortfarande inte låta bli att känna som om det vore att amputera ett ben på en annan människa, jag menar, det är ju ändå charmen med själva helheten av butiken som jag personligen kommer att sakna mest. Jag kommer heller tyvärr inte ihåg nu på rak arm när hon sa att hon skulle stänga ned butiken heller. Vilket fall som så hoppas jag att det löser sig för henne och att hon kan få komma upp på fötter igen, har man tur så kanske hon kan öppna något nytt. Eller så gör kanske nån annan det, man måste försöka se ljust på det negativa också.

När jag väl kom hem och Thony åkte hem till sitt för att fixa sina trasiga rör i kåken han har, så kände jag mig trött och lite smått illa till mods. Det hela blev inte bättre då jag upptäckte en stor spricka i botten på den nya kattsandlådan jag köpte till min lilla katt Frigg EFTER jag har hällt i kattsand och lyft den dit där den ska stå! >.< *Damn!*
Som tur är så är det ju som sagt bara en spricka så det går väl att laga med silikon och kolfiberduk, om man nu lyckas hitta det också O.o
Så det enda jag ska göra nu efter att jag har städat badrumsgolvet är att sitta och tröstäta Toffifee samtidigt som jag ska göra mig i ordning för ett arbetspass på jobbet. Ser faktiskt väldigt fram emot att få jobba ikväll, ska bli kul :)
Ni vet väl förresten att det är Arvingarna som spelar ikväll på Play Palace? Gör er redo och kom ikväll så ni kan ta en öl till sköna toner och smörsångare! Annars finns ju jag där som ni kan strii med ;D

Jo! Förresten innan jag glömmer! Kolla in vad jag köpte på Änglar & Konst (Bland en massa andra saker)...Numera är jag beskyddad och välsignad av gudinnan och planeten Venus tack vare Änglar & Konst, snygg va? :)

Tills nästa gång, var rädd om er och ha en skön helg!

MVH

5 kommentarer:

 1. Hanna gööörsnyggt halsband! Köpte ett likadant på Eldopalen för typ 6 år sedan :) hihi

  SvaraRadera
 2. Nu e jag att bra nyfiken på vad det e du köpt hi hi^^
  love you <3

  SvaraRadera
 3. Jadu Kråka det är bara att du väntar och ser ;) Tänkte du skulle få en idag så :)

  SvaraRadera
 4. Fint halsband! Och vad jobbar du med egentligen??? På det där Palace???

  SvaraRadera
 5. Jag jobbar som "svepare"/fotograf/bartender/barback. Lite allt i allo under helgkvällarna och nätterna som blir. Städar bort tomma glas och flaskor, fotograferar mingelbilder till hemsidan, säljer några öl och drinkar då och då samt hjälper de andra bakom baren att hålla igång med grejer i kylen osv. Så det är en del och det är hektiskt ibland men det är så roligt! :)

  SvaraRadera