2010-04-19

Fröken Alzeimers? Vadå??????

Sedär! Då hade det gått 4 dagar sedan jag skrev sist, så det är väl på tiden att jag skriver igen eller hur? Jag hade tänkt att jag skulle ha skrivit minst en gång om dagen på bloggen, men en helg är ju ändå en helg så jag sov och arbetade bort bloggandet med ;)

To the point i alla fall! Helgen har väl varit en blandad upplevelse, det som har varit mest minnesvärt var i alla fall var min "Förvirrade klantdag" jag hade under lördag kväll/natt och jag lovar att ingen som var i närheten av mig gick obemärkt! :D

Allt började då jag kom till jobbet på lördagen, de första missarna var då jag klantade mig med småsaker så som att jag tappade saker hela tiden på golvet eller att jag klädde på mig arbetskläderna baklänges. Härliga tider vad det började bra! Efter det var det relativt lugnt ett tag fram tills dess att vi bytte öltunna till tappen och jag skulle servera öl till kunder. Oavsett hur jag än försökte så kom det bara skum och vi hade ändå skummat ur tappen innan vi började använda den! Efter att ha fyllt upp ca 10 glas med enbart skum och kunderna började bli en aning irriterad så började jag känna paniken och förtvivlan, dom blev ändå nöjda med en ölflaska istället för fatöl efter en stund, vilket var tur för mig :S
När detta sen sker en andra gång och jag nu står med 20 skummglas bredvid mig så började jag bli en aning smått förbannad på tappjäveln från helvetet! Sen kommer en annan Hanna som jag arbetar med på PP och frågade vad jag höll på med.

"Jag försöker hälla upp öl men det spelar ingen roll hur försiktig jag än är så kommer det bara skumm hela tiden, får spel snart på tappen!"
"Ta det lugnt så får jag testa", sa Hanna varpå hon tar ett nytt glas och slår upp tapphandtaget istället som jag, mesförsiktigt vrider på den. Och resultatet blir en perfekt upphälld öl, vilket får mig att känna mig som en idiot och väldigt down low.
"Du måste slå upp tappen i början så den får fart annars så blir det bara skumm på grund av det istället". Detta måste vara på grund av att den var precis nyubytt för jag har alltid varit försiktig med att hälla upp öl från tappen och det har funkat utmärkt förut, men det var bara inte min dag helt enkelt. Sen fick sig alla ett gott skratt senare på kvällen då jag fick för mig att det skulle gå fortare att blanda ihop en sprite drink i en shaker. Tro mig, jag kommer inte att göra om det igen och jag tror ni kan gissa vad som hände. >.<
Jag fick kort därefter gå hem på grund av att det kom ganska lite folk på stället, så de hade inge behov av mig där just då. Så sur, skamsen och blöt av sprite, päronvodka och diverse andra ting så börjar jag packa ihop mina grejer i omklädningsrummet och traskar sen hemåt. Det var kallt ute och trots att det var en fin natt för en promenad hem så kunde jag inte låta bli att bittert önska efter ett värmeelement i storlek löjligt stor eller en eskimokappa med 2 lager tjock isbjörnspäls. Som tur var för mig (Och det var den enda turen jag hade den kvällen) så susade Anna, Therese och Jessica förbi i Annas lilla röda golf. Så efter att utbytt snabba förvånade blickar, ringt ett telefonsamtal och att de hade kört en enorm U-sväng via statoil stationen lite längre bort så kunde jag få avnjuta värme, musik och skitsnack med goda vänner. De skrattade lika gott åt mina bravader på jobbet, men det var lätt att ignorera då jag var så hårt koncentrerad på att bli varm så snabbt som möjligt, dessutom så var jag trött och orkade inte lägga ner nå energi åt saken.

Det kanske var de att jag var så trött som blev mitt slutgiltiga fall, för sen efter att jag satt mig i den där röda lilla bilen så "Barkade det ur" total!

Vid ett tillfälle så klämmer jag ALLA tårna SAMTIDIGT på min högra fot då jag ska stänga bildörren, jag glömde tillfälligt bort vad "Torget" i Sunne hette (För den som inte vet så är "Torget" en stor parkering med två korvmojjar i lilla Sunne där alla ungdomar och dryga 80-talister håller till under helgerna och super, vanligtvis efter andra festligheter), jag glömde bort vad hamburgare hette och jag sjabblade med pengar hit och dit då jag skulle betala för min burgare. Jag kunde inte heller efter ordning säga att jag skulle ha ost på den och ingen gurka utan det hela lät mer såhär "Jag vill inte ha gbgöaorkblgrliblg men jag vill ha sooooooost", inte konstigt att korvgubben trodde jag var snorfull! Efter det blev jag så uppgiven och trött på mig själv så jag stormade tillbaka till bilen och gömde mig så stackars Jessica fick ta min beställning åt mig till bilen efter att den blev klar.
Efter maten var det dock som att jag blev pånyttfödd för då blev jag som vanligt igen, om än så mycket tröttare. Så det fick bli en hemfärd till sängen.

Jag börjar seriöst fundera på om jag har symptomer på Alzeimers, för under den dagen var det illa *ASG*

Annars då? Jo, det har varit sig likt, men jag börjar däremot känna av stressen från studierna då jag fortfarande har 3 fördjupningsuppgifter kvar och bara en vecka på mig att slutföra dem! Däremot så ser jag fram emot Växjö resan nu till helgen, speciellt då jag inte kommer att åka ner ensam utan med min mor i hennes husbil, och med lilla Maja såklart ;)
Men Heddy då? Ingen fara hon kommer att få vara hos pappa hela långa veckan och helgen med start nu på torsdag. Hade varit roligt om hon också kunde ha blivit med ner, men resan är lång och vi har mycket att göra så det är nog lika bra att hon stannar hemma.

Har föresten gjort nya inköp på Änglar & Konst: Två ringar, en i jade och en i ett guldskimmrande stenslag (Ska ta reda på vad den heter) och så ett böneband i karneol. Nu ber jag visserligen inte så mycket då jag är atheist och tror inte på någon gud eller gudinna, den enda tron jag har ligger hos det jag ser och känner och det är naturen och det övernaturliga. Har svårt att tro att vi skulle vara styrda eller skapta av ett gäng narcissister och egoister. En högre makt finns det nog men inte något i kött och blod eller i något material för den delen, men det är min åsikt.
Anledningen till varför jag köpte bönebandet är för att det är vackert och jag är en utav de personer som tycker om att ha något i händerna och pilla med, vilket gör det till ett utmärkt instrument :) Sen så kan man ju använda det då man mediterar också ;)

Nå mer har jag inte just nu att förtälja eder, men! Det kommer mer en annan dag och en annan gång. Nu ska jag avsluta detta skrivande och återgå till pluggandet så jag kan få bli klar nån gång, helst i tid också!

Ha det och var rädd om er!

MVH


2 kommentarer:

  1. Ha ha ja du gumman lördagen den var inte som den skulle riktigt XD

    SvaraRadera
  2. Nej, jag märkte det, den dagen sög på alla sätt möjliga. Men man fick sig ett gott skratt iaf :D

    SvaraRadera